preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Vremenska prognoza

Brojač posjeta
Ispis statistike od 3. 11. 2011.

Ukupno: 450832
Ovaj mjesec: 4001
Ovaj tjedan: 518
Danas: 23
vijesti

Najava nove akcije školskog projekta „Tičeš me se“

Pozivamo vas na sudjelovanje u akciji naše škole kojom ćemo prikupljati pomoć za azil Društva za zaštitu životinja Rijeka. Akcija prikupljanja hrane i ostalih potrepština počet će u ponedjeljak 27. rujna. Dobrodošle su sve vrste  konzervirane i suhe hrane za pse i poneku mačku, zatim deke, posude za hranu, vodilice, ogrlice, ormice, igračke i sredstva protiv nametnika. Donesene proizvode slobodno ostavite u ormaru koji je u predvorju škole. Sve prikupljeno ćemo u prvom tjednu listopada odnijeti u azil. Akciju organiziramo povodom Međunarodnog dana životinja. Pozivamo sve koji se žele pridružiti akciji i uljepšati svijet četveronožnim stvorenjima da nam se pridruže.

Pomažući, učimo o sebi i međusobno se povezujemo, postajemo bliži i važniji jedni drugima.

  :: opširnije :: 


objavio: Roberta Bonassin  datum: 24. 9. 2021. 16:11

Pravila rada nastave na daljinu

S obzirom na razvoj epidemiološke situacije objavljujemo Pravila rada nastave na daljinu u OŠ Podmurvice:

Osnovna škola Podmurvice Rijeka - Kutak za roditelje [admin view] (skole.hr)

  :: opširnije :: 


objavio: Alida Devčić Crnić  datum: 24. 9. 2021. 12:20

Posjet Dječjoj kući

Učenici 3. b, 4. a i 4. b razreda 22. rujna posjetili su Dječju kuću te gledali projekciju filma "Slavna invazija medvjeda na Siciliju" u pratnji učiteljice Ane Paljušaj i socijalne pedagogice Ive Vukić Antić.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Alida Devčić Crnić  datum: 23. 9. 2021. 16:57

Produženi boravak dočekao jesen

PRVI DAN JESENI učenici produženog boravka drugih, trećih i četvrtih razreda pod vodstvom učiteljica Lorene Andreškić i Ane Paljušaj obilježili su prekrasnim uratcima koje su izvjesili na školskom panou.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Alida Devčić Crnić  datum: 23. 9. 2021. 16:52

Savez Čeha u RH udijelio priznanja najuspješnijim učenicima češkog jezika i kulture naše škole i njihovim mentorima

Savez Čeha u Republici Hrvatskoj krovna je institucija Čeha u Hrvatskoj. Svake godine udjeljuje priznanja uspješnim učenicima češke nacionalne manjine, češkog jezika i češkog jezika i kulture koji su tijekom školske godine postigli uspjehe. Savez Čeha udjeljuje priznanja učenicima koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na različitim natjecanjima znanja, sporta, likovnog ili literarnog izričaja i slično na županijskoj ili međužupanijskoj razini. Priznanje ide i učenicima koji su sudjelovali na raznim natjecanjima na državnoj razini.

Tako su učenici naše škole, a koji pohađaju i nastavu češkog jezika i kulture Mate Mršić, Lana Pavić, Mikula Meštrović, Nikola Tadić i Lare Petković od Saveza Čeha u RH dobili priznanja i prigodne poklone za svoje uspjehe tijekom prošle školske godine. Priznanja i nagrade im je prilikom prvog susreta u ovoj školskoj godini udijelila njihova učiteljica češkog jezika i kulture naše škole Maja Burger.

Zahvalnice Saveza Čeha u RH za požrtvovni rad s učenicima dobili su i mentori koji su učenike pripremali za natjecanja; Nada Kegalj, Dijana Toljanić, Tea Vukić, Lorena Andraškić i Ivana Grbac.

 

Napisala: Maja Burger

  :: opširnije :: 


objavio: Alida Devčić Crnić  datum: 21. 9. 2021. 09:59

Odjenuli smo bijele majice i proslavili Hrvatski olimpijski dan

Hrvatski olimpijski dan obilježava se 10. rujna. To je opće prihvaćena manifestacija koja ukazuje na važnost sporta i promiče izvrsnost, razumijevanje, mir i solidarnost. Simbol manifestacije je bijela majica koja predstavlja prijateljstvo među ljudima kao što to čini olimpijska zastava na kojoj isprepleteni krugovi predstavljaju fair play, prijateljstvo i mir.

Učenici razredne nastave obilježili su Olimpijski dan različitim sportskim aktivnostima. Fotografije pogledajte na poveznici Olimpijski dan.

  :: opširnije :: 


objavio: Roberta Bonassin  datum: 10. 9. 2021. 13:52

Aktualno na početku školske godine za sve učenike i roditelje! Vijest ima dokument u privitku

Pravilnik o načinima, postupcima i elementima vrednovanja učenika u osnovnoj i srednjoj školi

Sve pravilnike možete pronaći u rubrici Dokumenti škole:

Osnovna škola Podmurvice Rijeka - Dokumenti škole (skole.hr)

  :: opširnije :: 


objavio: Alida Devčić Crnić  datum: 10. 9. 2021. 11:19

Centar za osobni rast i razvoj: Biti drugačiji! Vijest ima dokument u privitku

KA1- Mobilnost odgojno-obrazovnih djelatnika u školskom obrazovanju

U mjesecu kolovozu, 2021.g. održana je mobilnost pod pokroviteljstvom organizacije Anatolia Education (Barcelona) gdje je učiteljica Iva Baraba sudjelovala na edukaciji „Gifted child“. Edukacija je trening stručnog osposobljavanja djelatnika obrazovnih institucija koji su uključeni u projekte rada s darovitim učenicima.

Projekt je  usmjeren na rad s darovitim učenicima te učenicima s iznad prosječnim sposobnostima. Naglasak projekta je na učenicima koja su neprimjetna, stidljiva, tiha i povučena s ciljem povećanja dugoročne motivacije za učenje te povećanja samopoštovanja darovitih učenika i učenika s iznad prosječnim sposobnostima. Ovim projektom Škola nastavlja s Centrom za osobni rast i razvoj kao nadogradnjom prethodnih Erasmus+KA1 projekata (Usudi se misliti, Vjetar u leđa).

Učiteljica Iva Baraba održala je predavanje na sjednici Učiteljskog vijeća i kolegama prenijela nova znanja, iskustva i dojmove. 

  :: opširnije :: 


objavio: Roberta Bonassin  datum: 7. 9. 2021. 11:49
» Arhiva naših vijesti    
 


Kalendar
« Listopad 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


130 godina OŠ PODMURVICE

Promotivni spot:

130 godina OŠ Podmurvice

https://www.youtube.com/watch?v=_0dhw765KLcLinkovi za učenike


Korisne web stranice

Ostali linkovi
preskoči na navigaciju